Az Operáról

2009. január 15., csütörtök | software

opera logójaMivel kedvenc böngészőm a főiskola első évei óta az Opera, – mely szerény véleményem szerint indokolatlanul kicsi rajongói-felhasználói táborral rendelkezik ahhoz képest, hogy valójában mily csodás felhasználói élményt nyújt használóinak – úgy határoztam, hogy egy kis reklámmal adózom neki. Hátha néhány látogatónak felkeltem az érdeklődését irányába. Így elsőre nem akarok túl sokat, csak egy blog címét átadni a kedves olvasónak: Magyar Opera – A böngészők svájci bicskája! A későbbiekben pedig majd igyekszem mindig naprakészen hírt adni ezen kitűnő böngészővel kapcsolatos fejleményekről (természetesen csak a tényleg hasznos és fontos dolgokról, hisz ez a blog nem erről szól… arra ott van az imént említett link…). Szóval tessék csak meglátogatni a fenti blogot, vagy a böngésző honlapját!

Címkék:

Szerzô: ED

4 hozzászólás

Edorn
2009. január 15. csütörtök

Ha jól emlékszem, még docker jegyezte meg, mikor észrevette, mennyire rákattantam az Operára, hogy: “Az Opera a sznobok FireFox-a…”
:-)

Suszi
2009. január 16. péntek

Én is használtam egy rövid ideig az operát, de nekem a firefox valahogy mindig jobban kézre állt, könnyebben tudtam testre szabni, stb. Ráadásul, mivel a firefoxot sokkal többen használják, ezért több kiegészítő programot is lehet találni hozzá. Ezzel persze nem akarok senkit sem lebeszélni az operáról, csak elmondtam a véleményemet. :)

docker
2009. január 28. szerda

Ehhe, télleg mondtam volna ilyet? :)
Azért meg kell jegyeznem, hogy zseniális böngésző…

Mellesleg vannak hozzá jó kis fejlesztős addonok?

ED
2009. február 1. vasárnap

Első körben itt: http://widgets.opera.com/category/web-developer érdemes körülnézni, de majd összeírom, hogy én miket szoktam használni…

Leave a comment