Warhammer 40k – Dark Heresy verseny: A sas jele alatt II

2009. március 26., csütörtök | szerepjáték, találkozó-verseny
A sas jele alatt - Plakát

A sas jele alatt - Plakát


Származzanak az agrovilágok végtelen termőföldeiről, az égbe törő bolyvárosok nyüzsgő millióiból, vagy legyenek bár az űr szülöttei, az Emberiség Szent Birodalmában az élet sohasem egyszerű. Az Impérium látszólagos rendje mögött gyakran olyan titkok lappanganak, amelyeknek már puszta tudása is végzetes sorsot vonzhat a Birodalom egyszerű alattvalójára. Ahol mit sem ér az Adeptus Ministorum igéje, sem a Birodalmi Gárda vasa, ott az Inkvizíció szolgáinak helytállásán múlik az emberiség túlélése egy sötét, borzalmakkal teli Univerzumban. Ezúttal Adros Flavius Inkvizítorra és akolitáira hárul a feladat, hogy megálljt parancsoljanak az emberiséget elpusztítani szándékozó veszedelemnek a Troxius Tertia bolygó bányászkolóniáján, a Császár nevében, a sas jele alatt.Történetünk szereplői tehát bármilyen világról, bármelyik karrierutat járva érkezhetnek az események sodrába, csupán néhány megkötéssel:
– a karakteralkotásra rendelkezésre álló Xp mennyisége 2200
– a karakter életét átható jóslat a kalandmodul megkezdése előtt kidobandó (ahogy a Birodalmi Pszík felszentelési mellékhatása is)
– a Sebpontok és a Sorspontok tekintetében a megszerezhető maximumnál eggyel kevesebbet kapnak a játékos karakterek
– az elosztandó tulajdonságátlag értéke 32
– a modult Godfrid Morden írja, a helyszíne a Troxius Tertia lesz, a karakterek előtörténetét ennek értelmében várjuk maximum egy A4-es oldal terjedelemben, amihez a karakterlap is csatolandó.

Erőteljesen építünk a még csak érdeklődők jelenlétére is.

Rendezvényünk nagyban azoknak a játékosoknak szól, akik bár ismerik a Warhammer 40k univerzumát, akár Dan Abnett vagy Ian Watson műveiből, akár a Dawn of War vagy Dark Crusade játékokból, akár a Games Workshop terepasztalra készült játékaiból, de eddig még nem találkoztak az angol nyelven megjelent Dark Heresyvel, s szívesen játszanának egy jót vele.
Célunk a Warhammer 40,000: Dark Heresy megismertetése és népszerűsítése, reméljük nektek is tetszeni fog e vad és markáns univerzum íze, valamint az új és formabontó szerepjátékrendszer.

A rendezvény belépti díja fejenként 1500 Ft, a versenyre korlátozott számban (30 fő) lehet jelentkezni április 12-ig (éjféllel bezárólag). Az átutalást a 11600006-00000000-29544231 bankszámlaszámra várjuk. A befizetéskor kérjük ne felejtsétek feltüntetni a neveteket, illetve csapatotokat. A jelentkezéssel együtt várjuk e-mailjeiteket is, ez a köztünk lévő kapcsolat megteremtéséhez szükséges. A verseny helyszínét a Budapest, József körút 31/a alatt elhelyezkedő Kristálycsarnok biztosítja. A verseny tervezett időpontja április 19-e, vasárnap 9:00-tól 18:00-ig.

Ha bármi kérdésetek van a rendezvénnyel vagy a versennyel kapcsolatban, írjatok vagy hívjátok a verseny két szervezőjét, elérhetőségeink alább találhatóak.
Tran Dániel: 30/2179729 – trandani@freemail.hu
Katona Krisztián (Creep): 70/3781163 – krisztian.katona@freemail.hu

A verseny fő támogatói:
Kristálycsarnok warhammer bolt, Budapest, József körút 31/a, nyitvatartás hétfőtől péntekig 10-20, illetve szombat vasárnap 10-18.
Compaya WebShop

További részletek…

Címkék: ,

Szerzô: Edorn

No comments yet.

Leave a comment