Statisztikák

2009. május 10., vasárnap | rendszerüzenet

Azon látogatóinknak, akik szeretnek ilyesmiket böngészni, létrehoztam a DarkRPG honlapon egy Statisztika oldalrészt.

DarkRPG statisztikák

DarkRPG statisztikák

Egyelőre nem található itt sok minden és nem is túlontúl dizájnos, de remélhetőleg hamarosan eszembe jut még pár ötlet, hogy mit lehetne még itt elhelyezni.

A statisztikák általában csak a regisztrált felhasználókkal lesznek kapcsolatosak!

Mellékesen az operációs rendszer és böngésző statisztikákról jut eszembe, hogy ezek már pár napja elérhetőek mindenki adatlapján, ám természetesen csakis regisztrált felhasználók számára és verziószámok nélkül. Ha bárkinek problémája van ezen információk nick névhez kötött publikálásával, akkor kérem jelezze és a tervezettnél hamarabb berakok az adatlap szerkesztéséhez egy lehetőséget ezen információk elrejtésére.

Eleinte előfordulhat, hogy bizonyos böngészőket/oprendszereket nem fog megjeleníteni, vagy hibásan azonosít be a rendszer, de folyamatosan figyelem majd az adatokat és javítom az algoritmust. Bár sok esetben nem hiba lesz a dolog mögött, hanem csak nem akartam mind a harmincakárhány böngészőre és oprendszerre kitérni a program írása közben, hiszen kicsi az esély, hogy nagy részüket a látogatóink közül bárki is használja. De ha mégis, majd utólag hozzácsapom a listához.

Egyébként itt a blogon is megjelentek a böngésző és oprendszer információk, amiket viszont a FireStats WordPress plugin jelenít meg.

Címkék: ,

Szerzô: ED

2 hozzászólás

Suszi
2009. május 10. vasárnap

Frankó, csak így tovább :)

Necro
2009. május 10. vasárnap

hehe nem rossz tetszenek a kicsi ikonok

Leave a comment