Ingyen filmek

2009. június 20., szombat | mozgókép

A FilmKlik-en július 7-ig 20 filmet lehet megnézni. És a film megnézése közben felbukkanó reklámok elviselésével kell csak fizetni, amiből ráadásul sokkal kevesebb akad bennük, mint egy átlagos tv-csatornán!

Ami külön felkeltette a figyelmemet, az az, hogy a listán szerepel Park Chan-wook három részes busszú sorozatából a két legjobb rész: Sympathy for Mr. Vengeance és az Oldboy. De azért többek közt az Isten városa és A gépész is nagyon jó film a listán szereplők közül!

A honlapon én még nem néztem végig egy ingyenes filmet sem, csak beletekergettem párba. Ami elsőre feltűnt, hogy a minőségük jó és a lejátszó nagyon jól viseli a tekerést! Sokkal gyorsabban játsza tovább az új pozíciótol a videót, mint például a YouTube. Egyelőre csak ajánlani tudom a szolgáltatást! A napokban tervezem is, hogy megnézek rajta pár filmet. Addig is beidézném a szolgáltatás ismertetőjét:

Bebizonyítjuk, hogy nem csak a szánk járt: rengeteg szó esett korábban a filmek ingyenes online forgalmazásról, itt az idő hát, hogy valóban ki is próbáljuk. Július 7-ig húsz sikerfilmet teljesen ingyen, valóban egyetlen kattintással nézhettek a filmklik.hu-n.

KATTINTS IDE AZ INGYENES FILMEKÉRT!

Ezeket a filmeket hirdetésekkel látjuk el – ez ugyanis az ára annak, hogy a nektek egy fillért se kelljen költentek. Hangsúlyozva: ezeknek a reklámoknak a mennyisége még mindig töredéke annak, amivel a televízióban találkozhattok egy nagyjátékfilm sugárzása közben.

Hangsúlyozzuk: ez egy teszt. Ez idő alatt mindenki megismerheti azt a formát, amelyet a későbbiekben is alkalmazni szeretnénk, és eldöntheti, élnek-e vele. A képlet egyszerű: ha a ti, a közönség igent mondtok azzal, hogy magas nézettséget produkáltok, ezzel meggyőzhetjük a reklámozókat a modell működőképességéről, vagyis a jövőben is nyílik mód ingyenes filmforgalmazásra.

Technikai tudnivalók: az akcióban részt vevő filmek PC-n és Machintos számítógépeken, sőt akár mobilböngészőkön, Windows és Linux operációs rendszereken egyaránt nézhetőek. Mindössze 1-1,5 MB-es valós netsebesség, illetve Flash Player 9-es szükséges. Lényegében, aki a YouTube-on gond nélkül tudja nézni a HQ-s videókat, annak itt sem lesz problémája.

Címkék:

Szerzô: ED

3 hozzászólás

Suszi
2009. június 21. vasárnap

Ez remekül hangzik!
Remélem pozitív lesz a mérleg, és fennmarad ez a formája a filmnézésnek.
Azt hiszem én is meg fogok nézni pár filmet :)
Köszi az infót!

radics jószef
2009. július 24. péntek

zuj

Bibi
2009. szeptember 25. péntek

Ez az oldal szupi :-D

Leave a comment