Középkor: Örök éjszakák

2009. június 9., kedd | szerepjáték, találkozó-verseny
Középkor: Örök éjszakák

Középkor: Örök éjszakák

Első alkalommal, 2009-ben, egyedülálló módon, szeretnénk megrendezni egy nyári időpontra tervezett élő szerepjáték találkozót, a Vámpír: Középkor szerepjáték alapján.

Megkérünk mindenkit aki részt kíván venni, hogy a Regisztráció menüpontban regisztráljon!

Előre láthatóan a játék részvételi díja 1000 HUF, melyből a hangulatfokozó eszközöket, fáklyákat, jelmezeket, rendezéshez szükséges alapanyagokat fedeznénk.

A játék helyszíne, időpontja még nem került meghatározásra, ez az érdeklődés felmérése után történne meg.

A játékot 15 fő esetén rendezzük meg.

A történet nem kapcsolódik egyik krónikához sem. Független, egy játékalkalomra tervezett esemény lenne.

http://da.redsign.hu

Címkék:

Szerzô: RedSign

8 hozzászólás

RedSign
2009. június 19. péntek

Kedves Játékosok és Érdeklődők!

Elértük a 15 játékos limitet és már 17 játékosnál tartunk, így az esemény megrendezésre kerül.

Részletek az oldalon.

Üdv,
RedSign

RedSign
2009. június 29. hétfő

Kedves Játékosok!

A szerver költöztetése miatt az oldal jelenleg nem elérhető, de egy másolatot üzemeltetünk az alábbi címen:

http://vampires.atw.hu

Üdv,
RedSign

RedSign
2009. július 9. csütörtök

Kedves Játékosok és Érdeklődők!

A játék hivatalos időpontja kihirdetésre került:

2009. július 17-18-19.

A karakterek leadási határideje:

2009. július 12 23:59

Üdv,
RedSign

RedSign
2009. július 16. csütörtök

Kedves Játékosok!

Az oldal visszaállt, most már ismét a http://da.redsign.hu oldalon elérhető.

Üdv,
RedSign

RedSign
2009. július 20. hétfő

Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételt és a remek hangulatot!

Dexter
2009. július 20. hétfő

Beszámoló? Készültek fényképek vagy egyéb? Szívesen olvasnék/nézegetnék ilyeneket.

RedSign
2009. július 20. hétfő
RedSign
2009. július 25. szombat

“…a sáros, vérrel áztatott földön elejtett, káinita vitae-től rozsdás kardok, hamvaktól és vértől mocskos ruhák hevertek. Az éjszaka során mindvégig lángoló tábortűz helyén most csak egy parázsló sírgödör feketéllett. A völgy, melyet zord, átláthatatlan erdőség vett körül, magába zárta az elmúlt éjszaka hátborzongató eseményeit.

Nem volt itt már senki. Sem élő, sem pedig holt.

Az égbolt alja vöröslött a közelgő napfelkeltétől, de a völgyben valahogy megszorult az éjszaka sötétje. Az erőszak még mindig érezhető volt itt.

Az éjszaka követségek érkeztek erre a vidékre. Különböző frakciók, ugyanazzal a céllal. Egymás ellenségeikként jöttek ide, hogy elorozzák a független erőket és megkaparintsák, ezzel is erőfölényre szert téve a másik felett. Ki nyert, ki pedig veszített. Ki többet, ki kevesebbet.

Valahol a sárban még jól olvashatóan fellelhető volt Hardestadt nagyúr személyes követének és vér szerinti unokájának lábnyoma. A férfi, akit a germánok Stefannak neveztek, halott volt. Örökre. Elnyelte a végső halál követségével egyetemben, mikor egy álnok Bitorló felemésztette a vérét és Vencel Rikárd követei kivégezték társait.

A csavargókból és hitehagyott lazarénus lovagokból álló csőcseléknek sem volt már nyoma… fakaróval a szívükben utaztak Buda irányába saját sátruk vásznába csavarva…

… a Vajdaság küldöttei, két Vad, a földben hevert mozdulatlanul, valahol a lét és nemlét mezsgyéjén, fél éber tudatukkal küszködve fülelték, véget ért-e a pusztító összecsapás. Testüket körülölelte a nyirkos, hideg föld, de a közelgő napfelkelte börtönbe zárta őket…

Rikárd herceg küldöttsége a vásznakba csavart testekkel megrakott karavánjukkal baktatatott Buda vára irányába. A két megfáradt Brujah-t hamar elnyelte az álom jótékony öntudatlansága. Addig sem küszködtek a testüket és tudatukat béklyóban tartó vérszomjukkal, a társuk árulása jelentette lelki megpróbáltatással és testi sérüléseikkel. Sietniük kellett. Az idő túl rövid volt ahhoz, hogy út közben felébredjenek és táplálkozzanak. Önkéntes mélyálomba merülve várták, mikor ébresztik fel őket újra…

Jannus, a Köpönyegforgató Bitorló a közeli faluban tanyázott. A közelgő napfelkeltét már saját faládájának mélyén, arcán letörölhetetlen mosolyával várta. Szemei csukva voltak, gondolatai folyamatosan áramlottak atyja felé, ki Kőrisben várta megérkezését. A múlt éjszaka hatalmas lépést tett egymaga. Szinte bizonyos volt, hogy klánja nem hagyja mindezt jutalom nélkül. Betakarított vérmintákkal, fontos, első kézből szerzett, primer forrásokból származó információkkal érkezik majd meg, még személyes hatalma is kétszerese volt a korábbi erejének, mióta Hardestadt követének vérét vette. Mindent teljesített, mit rá bíztak, még többet is annál…

A Nap sugarai váratlanul végigömlöttek a völgy oldalán, a vörös fény végigzúdult a korábbi táborhelyeken, megvilágítva a tábortűz füstölgő maradványait, a sátrak romjait és a földbe szúrt fegyvereket, elhajigált vérteket.

A csata véget ért.

A háború azonban korán sem…”

Leave a comment