Megnyílt a DarkSylvania

2009. augusztus 10., hétfő | szerepjáték
darksylvania.frpg.hu

darksylvania.frpg.hu

Megnyílt a DarkSylvania elnevezésű, fórum alapú online szerepjátékos oldal. A megjelenéséből elsőre látszik, hogy a Vampire: the Masquerade játékhoz készült. Egyelőre még nem kezdődött el egy krónika sem, csupán a toborzás folyik a játék(ok)hoz, illetve a játékkörnyezet kiépítése. A készítők/szervezők szeretettel várják a játékra jelentkezőket és érdeklődőket.

A fórum címe: darksylvania.frpg.hu

Címkék: ,

Szerzô: Edorn

5 hozzászólás

Dexter
2009. augusztus 11. kedd

Az ilyen oldalakon mindig jó…lenne szétnézni, de ha már a nézelődés is regisztrációhoz van kötve, az picit lelombozó :( . Esetleg pár olyan részleg nyitva lehetne, ahol meg lehetne nézni ezt-azt. Szvsz. Ezen kívül természetesen hajrá és sok sikert!

Suszi
2009. augusztus 11. kedd

Nekem a fórum alapú rpg-kel az a tapasztalatom, hogy csak rövid távon működik jól.Eddig mindig, amikor elkezdtem játszani valami miatt félbeszakadt a történet (vagy valaki elérhetetlenné vált, vagy a mesélő nem folytatta, stb)
De azért sok sikert kívánok nekik és rengeteg izgalmakkal teli kalandot a játékosoknak :)

Max W. Zodiac
2009. augusztus 12. szerda

Sziasztok! :D

A már említett nézelődést feloldottam, mostantól mindenki nézelődhet regisztráció nélkül is és eldöntheti, szeretne-e jönni játszani! ;)

Dexter
2009. augusztus 13. csütörtök

Yep, olvastam a hírt. Azonnal meg is néztem az oldalt. Annak ellenére, hogy a Masquerade már egyáltalán nem hoz lázba (Requiem…), őszintén mondom, hogy szép munka. Rengeteg infó, sok fontos dolog az alapkönyvből.

Sok sikert és jó játékot kívánok.

Max W. Zodiac
2009. augusztus 13. csütörtök

Köszönjük szépen! :)

Leave a comment