Nyereményjáték – igényfelmérés

2009. augusztus 1., szombat | rendszerüzenet

Újabb körkérdés: Lenne-e igény egy könyvekkel díjazott nyereményjátékra? Mint amilyenek régebben is voltak. Pl.: aki egy adott időszakon belül a legtöbb értékelhető cikkel, vagy feltöltéssel, vagy akármivel (amit éppen kitalálunk) gazdagítja a honlapot, az választhat egy könyvet a felajánlott kis gyűjteményből (jórészt megkímélt, de használt szerepjáték könyvek), vagy 1-2ezer forint értékben választhat egy újat, amit mi megveszünk neki és postázunk.

Ha részt vennél ilyen játékban/versenyben, kérlek jelezd itt egy hozzászólás formájában, hogy érdekelne a dolog.

Részvételhez természetesen rendelkezni kell saját alkotással (cikk, letöltés, ismertető, stb [képeket egyelőre hanyagoljuk]), vagy engedély azok publikálására.

Két régebbi versenykiírás:
Cikkbeküldő verseny könyvnyereményekkel
II. Cikkbeküldő verseny könyvnyereményekkel

Szerk.: Díjazva az első helyezett lenne, illetve véletlenszerűen az összes résztvevő közül még egy személy (tehát akár az is kaphat nyereményt, aki csupán egy darab cikket/letöltést/stb küldött be!)

Címkék: ,

Szerzô: Edorn

21 hozzászólás

Suszi
2009. augusztus 2. vasárnap

Engem mindenképpen érdekelne a dolog :)

Dexter
2009. augusztus 2. vasárnap

Ha tudok, az anyagi részébe örömmel beszállok.

Edorn
2009. augusztus 2. vasárnap

Első sorban a “versenyzők” létszámával szokott gond lenni… De köszönet a felajánlásért!

Dexter
2009. augusztus 3. hétfő

Ha gondolod, szívesen kiteszem a “hírt” a blogomra – bár a nézettségem nem veri a plafont :P . Ezen kívül, szerintem az rpg.hu egyes topicjaiban (WoD, Warhammer…) is megéri hirdetni a dolgot.

Edorn
2009. augusztus 3. hétfő

Igazad van… Úgyis rég jártam már arra(legalábbis a fórumon), legalább körülnézek, mi a helyzet…

Necro
2009. augusztus 4. kedd

Hmm emlékszem anno erre. ha kell könyvet én is szívesen fel ajánlok… meg persze majd küldök cikkeket is. e ahogy emlékszem legutóbb pont a beküldött cikkek minősége körül volt a vita.

Edorn
2009. augusztus 5. szerda

Dexter: Elnéztem az rpg.hu-ra, de sajnos én nem találtam semmi erre a célra megfelelő topic-ot… Tényleg nincs ott egy általános/off vagy hasonló topic sem?

Dexter
2009. augusztus 5. szerda

Na ja… :( Hirtelen végigszaladás után “olyan” topicot én sem találtam. Viszont szerintem megéri pár játék off topicjába beírni pl. Vampire off topic, vagy egyenesen a játék fő topicjába, pl. a Dark Heresy és társai. +Az aláírásban is nagyon nagy segítség tud lenni, ha relatíve aktív vagy a fórumon.

Ha szabad, akkor esetleg én is beteszem az aláírásomba mint “DarkRPG verseny” + linkelem a blogra a bejegyzést, hátha… + én toborzok msn-en is ;) .

Edorn
2009. augusztus 5. szerda

Hát mivel mostanában biztos nem fogok tudni aktívkodni arrafelé, megköszönném… Csak ha lehet írd oda azt is, hogy “nyereményekkel”. Hátha jobban megnézik…

Dexter
2009. augusztus 5. szerda

“DarkRPG Nyereményjáték!” szerintem ez elég sok embernek fel fog tűnni ;) . Megyek amerre látok, és terjesztem az igét… Purge the unclean! Burn the heretic!

Narmianael (Narmi)
2009. augusztus 5. szerda

Támogatom az ötletet:)

DarkRPG nyereményjáték « dexrpg
2009. augusztus 6. csütörtök

[…] az igényfelmérés zajlik, bárki, akit érdekel a dolog, az kattintson a [DarkRPG Blog] bejegyzésére, ahol tudja jelezni a részvételi […]

RedSign
2009. augusztus 6. csütörtök

Szintén részt vennék… :) …három helyen is meg tudom hirdetni a játékot, ha megfelel… ;)

Edorn
2009. augusztus 6. csütörtök

Időközben több felajánlás is érkezett, így valószínű a tét is kicsit nagyobb lesz, mint az előzőeknél. De legalábbis a választék biztos nagyobb.

Még azért várok kicsit, hogy a hír kicsit elterjedjen, de ha nem jön közbe semmi, szerintem újra belevágunk a versenybe. (ha nem is lesz elsőre túl sok résztvevő, legalább elindul valami…)

Illetve minden hírdetés jól jön!

(játék indulása várhatóan a DarkRPG találkozó előtt, vagy után várható kicsivel…)

Ó, és még valami a félreértések elkerülése véget: ahoz, hogy valaki részt vegyen a játékban, nem szükséges semmi, csak hogy küldjön majd be anyagot a játék ideje alatt. Tehát nem szükséges előre jelentkezni rá, sőt még regisztrálni sem kell a DarkRPG honlapon! Elég csak beküldeni majd valami értékelhetőt…

Ide csak azért jó, ha beírjátok a részvételi szándékot, mert könnyebben fel tudjuk mérni, hogy mire számíthatunk…

Dexter
2009. augusztus 6. csütörtök

Nice! Akkor addig/addigra majd remélhetőleg sikerül konkrétan levésni a verseny “szabályait” és működését – hogy adott esetben a minőség akár győzhet a mennyiség fölött is… ;) .

Vinous
2009. augusztus 6. csütörtök

Lehetne ilyesmi :).

BePe
2009. augusztus 13. csütörtök

Amennyiben van ra igeny, keressetek meg mailben, az rpg.hu neveben szivesen felajanlok en is 15-20k ft ertekben konyvet. :)
Tovabbi jo munkat kivanok!

Edorn
2009. augusztus 13. csütörtök

Első körben inkább majd egy kis reklámra lenne szükségünk… De ez ügyben majd írok, amint tudok… :)

Suszi
2009. augusztus 13. csütörtök

Én is kiraktam a blogomra a nyereményjátékkal kapcsolatos infókat.

Dexter
2009. augusztus 13. csütörtök

Szerintem ez a bejegyzés nyugodtan maradhatna mindig az első hír (sticky).

Edorn
2009. augusztus 13. csütörtök

Majd a konkrét szabályokat és a kezdés időpontját tartalmazó post lesz rögzítve első hírnek… (ami a tervek szerint holnap, vagy holnapután lesz kitéve a versenyt hírdető bannerekkel együtt)

Leave a comment