Újra fejlesztés alatt a KarakterTár

2009. augusztus 6., csütörtök | szerepjáték

Gyorshír: ED újra rázizzent a KarakterTár-ra, aminek a fejlesztését még pár éve valamiért félbeszakítottuk…

Aki nem látta volna még, azoknak itt egy pár szavas leírás róla:

Amit majd itt találhatsz: Szerepjátékosok tárolhatják ezen oldalon karaktereiket, illetve megoszthatják azokat másokkal. E mellett az oldalon több világhoz találhatóak híres NJK-k karakterlapjai, mintakarakterek, illetve különböző cikkek e témakörben. A honlapra felrakható karakterlapok mindegyikét egy ürlap segítségével lehet majd kitölteni, majd idővel módosítani. És a honlap készíti el (a már most is példaként fent lévő) .jpg kép formájában a nyomtatható karakterlapot.

Azaz kitöltesz egy űrlapot, amin megadod a karaktered adatait, tulajdonságait és a honlap készít belőle egy szép designos karakterlapot, mint amilyenek most is fent vannak példaképpen… Beírja a szövegeket, kipöttyözi amit ki kell pöttyözni, stb…

Itt tudjátok megnézni a félkész honlapot: KarakterTár

Meglátjuk mi lesz belőle…

Címkék:

Szerzô: Edorn

3 hozzászólás

Edorn
2009. augusztus 6. csütörtök

Érdekelne, mi a véleményetek a dologról, illetve elképzelhetőnek tartjátok-e, hogy használjátok majd, ha elkészül. (persze van tervezve ShadowRun-os, Cyberpunk 2020-as, stb karakter feltöltésére lehetőség) Illetve amint tudjuk, publikussá tesszük a karakter feltöltés oldalrészt is (amihez jelenleg regisztrálni kell, de a jövöben ez nem lenne követelmény a használathoz)

Suszi
2009. augusztus 7. péntek

Hú, ez remek ötlet!
Be lehet majd küldeni híres NJK-k adatait is? Csomó regényben szereplő híres vámpír megvan nekem karakterlap szinten.

Edorn
2009. augusztus 7. péntek

Igen, többek közt ez is lenne az egyik funkciója…

Leave a comment