XXXIX. Vámpír: Élő szerepjáték találkozó

2010. január 15., péntek | szerepjáték, találkozó-verseny

Kezdés: 2010. január 30., 12:00
Befejezés: 2010. január 31., 8:00
Helyszín: Szentgáli Művelődési ház
Honlap: http://vampires.redsign.hu

A megyét a polgárháború többszörösen is megviselte, az átvonuló falkák és a belviszályok miatt a szabbatisták száma a régióban drasztikusan lecsökkent. Milos érsek és gyermeke Fortenzia kemény kézzel kezelt minden kirívó helyzetet és tartatta be a Milánói ediktum minden pontját. 2003. augusztus elején azonban a Kamarilla csapást mért a régióra, ahol a legtöbb szabbat érsekség vagy falka elbukott. A régióban megerősödött a törvénykezés és a rendőri, katonai erő megháromszorozódott, miközben az éjszakában folyamatos fejlesztések indultak meg. A Szabbat megmaradt erői a háttérbe húzódtak.

Gázrobbanás Szentgálon
Eddig 33 áldozata és 124 sebesültje van annak a lakóház robbanássorozatnak, amely vasárnap hajnalban történt a Veszprém megyei Szentgálon – adta tudomásunkra az információkat kora reggel Tóth Gábor, a város polgármestere. Ezt megelőzően tucatnyi áldozatról és 60 sebesültről beszéltek az áldozatok kapcsán. Tóth Gábor korábban azt mondta: a nagy erejű robbanás következtében harminckét lakóépület súlyosan megrongálódott, további tizenhárom ház pedig a földdel vált egyenlővé.

Kóbor kutyák vagy harci ebek?
Lakossági bejelentések szerint a város különböző pontjain farkas szerű kóbor kutyákat láttak. Aki esetleg tud arról, hogy lakókörnyezetéből nagyobb testű kutyák tűntek el, illetve környezetükben ilyen kutyákat tenyésztenek jelezzék a hatóságok felé. Amennyiben pedig szabadon kószáló kutyát észlelnek, telefonáljanak a veszprémi állatbefogóknak. Eddig még nem sikerült ilyen állatot befogni, így a veszprémi Állategészségügyi Intézet nem tud állást foglalni abban, hogy a kutyák veszettek-e.

Címkék: , ,

Szerzô: RedSign

No comments yet.

Leave a comment