A sas jele alatt – 4. Dark Heresy találkozó

2010. február 26., péntek | szerepjáték, találkozó-verseny

/A Mentálcsavar Klub támogatásával/

Ismét, immáron 4. alkalommal szállhattok szembe mindazzal ami tisztátalan, eretnek és mutáns. A Császár akaratából, a sas jele alatt.

A fiatal, eltűnt Layvan Inkvizítor ügye úgy tűnik, szorosan összefonódik a Fenevadak Házának machinációival. A Játékosok ismét a szennyes és velejéig rothadó Fenksworld-ön tehetik próbára hitüket és rátermettségüket.

A karakteralkotás menete:
A karakterek 3500 Xp felhasználásából gazdálkodhatják ki erősségeiket és természetesen megkapják az alapfelszerelésüket. A Wounds, Fate point statisztikákra tett d10 dobások értéke egységesen 8-nak számít. A karakterisztikák között 9×33, azaz 297 pont osztható el az ésszerűség keretei között (a megfelelő Origin-ek megfelelő táblázatainak minimumait és maximumait figyelembe kell venni, ez a minimum érték általában 22, míg a maximum általában 40 pont, de van jópár eltérés). Az Imperial Divination-t a játékos kiválaszthatja a karaktere számára. Speciális eset a 01-es, Mutációt eredményező jóslat kiválasztása, ekkor a játékos a Minor Mutation-ök közül kiválaszthat egyet a maga számára vagy a helyszínen kockáztatja a szerencséjét (ekkor akár egy Major Mutationt is elérhet!).

A felszerelésekre és szent tárgyakra költhető összeg:
Career / Wealth
Low Careers – Adepta Sororitas, Arbitrator, Guardsmen, Imperial Psyker, Scum: 500 throne gelt
Medium Careers – Adept, Assasin, Tech-priest: 800 throne gelt
High Careers – Cleric: 1000 throne gelt
Noble Born Origin: +500 throne gelt

A karakteralkotás és az induló vagyon elköltése szokás szerint a Dark Heresy: Core Rulebook és az Inquisitor’s Handbook alapul vételével történjék. Egyéni és csapatos jelentkezésre (5 főig) egyaránt van lehetőség.

Amennyiben megkapjuk az előtörténeteteket előzetesen, úgy 500 Xp-vel több állhat a rendelkezésetekre karaktereitek fejlesztésekor!

A rendezvény helye: A HELY – ANTIKVÁRIUM (A Margit krt és az Erőd utca sarkánál, a 4,6-os villamos Mechwart téri megállójánál van pontosan. A sarkon van egy CBA, azon az oldalon lefelé kb. 50 méter és egy pincehelyiségbe kell lejönni. A rendes táblájuk még nincs kész, csak annyi van kiírva, hogy Könyvek.) A verseny ideje alatt a Helyen házigazdáink ételt és innivalót egyaránt baráti áron fognak árulni, ezért kérünk Titeket, hogy ezekből ne hozzatok!

A rendezvény időpontja: 2010. március 13., szombat. Gyülekező 8:30-tól 9:30-ig. A verseny kezdete pontban 10-kor, vége pedig 18:00-kor lesz. Az eredményhirdetés előtt a Kalandmesterek fél órában megvitatják a nap eseményeit.

A részvételi díj: 1500 Ft.
A fizetés módja: banki átutalás a 11600006-00000000-29544231 számlaszámra. Kérlek a közleményben mellékeljétek nekünk a csapattagok számát és MINDENKÉPPEN legalább egy elérhetőséget, valamint esetleges kész csapatnevet is! Amennyiben nem felel meg Nektek a banki átutalás, kérlek mindenképpen jelezzétek valamely elérhetőségünkön!

Találkozzunk a versenyen!
Üdvözlettel:

A Sas Jele Alatt versenyek szervezői stábja

Elérhetőségek:
Tran 30/2179729
Creep 70/3781163

TOVÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINK, A HANGULATKELTŐ, FONTOS ELŐTÖRTÉNETI INFORMÁCIÓK TOVÁBBÁ
SZEMELVÉNYEK A VOLG SZÖRNYŰ MINDENNAPJAIRÓL HOZZÁFÉRHETŐEK A
asja.posterous.com HONLAPON!!!

Címkék:

Szerzô: Creep

No comments yet.

Leave a comment