IV. Mentálcsavar Tábor

2010. június 9., szerda | szerepjáték, találkozó-verseny

Idén – immáron negyedjére – is megrendezésre kerül nyári táborunk, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Helyszín: Lipicai Hotel Turistaház és Étterem (Szilvásvárad, Egri út 12.)
Időpont: 2010. július 12.-18.
Szállástípusok: Sátor – Turistaház – Szálloda

Árak (7 nap/6 éjszaka szállással, étkezéssel és a programokra beadott díjjal):
Sátor 12.000 Ft/sátor + 4.100 Ft/fő
Turistaház 15.000 Ft
Szálloda 17.400 Ft
Részletfizetési határidők (turistaház esetén)*:
Előleg (június 20-ig) 7.000 Ft
1. részlet (július 4-ig) 5.000 Ft
2. részlet (július 12-ig) 3.000 Ft
* Minden más szállástípus esetén június 20-ig egyeztetni kell a szervezőkkel!

A táborba lehetőség van kevesebb napra is ellátogatni, természetesen ez esetben kevesebbet is kell fizetni. Részletes leírás: mentalcsavar.hu/tabor

Programok:
– M.A.G.U.S. verseny (3 ciklusos, július 12.-13.-14.)
– Call of Cthulhu kisverseny (július 15. 18:00)
– Vampire: The Masquerade kisverseny (július 16.-17.)
– Shadowrun kisverseny (július 16.-17.)
– Kártyaversenyek és bemutatók (Magic the Gathering, M.A.G.U.S. Kártyajáték, HKK)
– Szerepjátékos témájú előadások
– II. Mentálcsavar Buli (július 14. este)
– barlang- és erdei túrák, faluséta
– CTF és számháború
és még sok-sok minden más…

A tábort július 12-én, 14:00 órakor nyitjuk meg, ekkor kezdődik el a regisztráció és a szálláshelyek elfoglalása. Azoknak a jelentkezőknek, akik igénylik ezután nem sokkal “Mi is a szerepjáték?” címmel kötetlen beszélgetést tartunk, hogy ők is részt vehessenek a szerepjátékos programokban is az itt elhangzottakat felhasználva (témák: mi a szerepjáték, mi a szerepjátékos versenyeink célja és a játékok írott és íratlan szabályai, a táborban megrendezett szerepjátékos versenyek világairól röviden, szabályok és karakteralkotás röviden). Emellett rövid megnyitó keretei között bemutatjuk a szervezői csapatot, hogy a későbbiekben mindenki tudhassa kihez milyen problémával érdemes fordulni a tábor ideje alatt. Igény esetén (ha többen is lesznek, akik nem ismerik a klub tagjait és a szervezőket) pedig még az első tábori program megkezdése előtt csapatépítő/ismerkedő program keretei között igyekszünk oldani a hangulatot.
Az utolsó napon 10:00-ig kell elhagynunk a szállást, így reggeli után minden táborlakót felkérünk majd saját szobájának kitakarítására és rendbetételére.

Versenyek
Pontos kiírás és részletek (hangulatkeltő novellák, modulokról információk és karakteralkotás) a tábor holnapján (mentalcsavar.hu/tabor) lesznek elérhetőek június közepére. A versenyekre külön-külön nem kell jelentkezni, viszont egyes versenyekre az előre leadott előtörténetek és karakterlapok plusz versenypontokat vagy előnyüket adhatnak. Ez minden egyes verseny kiírásában szerepelni fog.

Kártyaversenyek és kártyás programok
Az egyéb programok között igény esetén kártyaversenyek és bemutatók is helyet kapnak. A táborba a szervezők több kártyajátékból fognak paklikat (M* kártya, HKK, Magic the Gathering) hozni, ezekkel lesz lehetőség játszani is. Igény és elegendő jelentkező esetén kisebb háziverseny is lehet egy-egy kártyajátékból, ezen versenyek kiírásai június végéig/július elejéig lesznek elérhetőek az oldalon.

Elöadások és vetítések
Előadásokkal és vetíthető filmekkel a tábor kezdetének napjáig lehet jelentkezni, igyekezni fogunk minden jelentkezőnek teret adni. Az előadások témája lehet szerepjáték, fantasy, sci-fi, hagyományőrzés, irodalom… stb. Minden előadás anyagát a tábor után kitesszük a Mentálcsavar Klub blogjára, az év végén pedig éves kiadványunkba.

Túrák, faluséta és egyéb szabadtéri programok
Terveink szerint több különböző rövidebb-hosszabb túrát tervezünk több vezetővel és a látványosságok rövid ismertetésével. A túrákkal és a falusétával kapcsolatos pontosabb információk hamarosan a tábor honlapján lesznek megtalálhatóak részletezve.

Étkezés
Az étkezések pontos időpontja a többi program függvényében változhat. A menü tervezetét július elején közöljük a honlapon.

Amennyiben felkeltette kiírásunk érdeklődéses, kérlek keress meg minket:

Fekete Márton (Rufus) Főszervező 30/210-4125
Babinszki Pál (Pali) Szervező 30/959-8716
Csige Dániel (Vazul) Szervező 20/387-6613
Dézsi Konrád (Kerivel) Szervező 30/645-2955
Kis Andrea (rhea) Szervező 70/531-9338
Nagy Péter (Marcus) Szervező 20/803-9560
Tóth Emese (mse) Szervező 70/580-1654
Mentálcsavar Klub mentalcsavar@gmail.com mentalcsavar.hu
Szerzô: rhea

No comments yet.

Leave a comment