MMORPG gyűjtemény – Drakensang Online

2015. november 23., hétfő | mmorpg, vendégpost

Blogomon különösképpen fókuszba helyeztem a Drakensang Online nevű szerepjátékot. Hitelesen tudom ezzel a játékkal kapcsolatos írni a cikkeim, hiszen a játék aktív résztvevője vagyok én magam is, körmágus karakteremen keresztül, igaz egyéb Bigpoint GmbH által kiadott az MMORPG irányvonalát képviselő játékokról is hírt szoktam adni.

Mi is ez a Drakensang Online röviden? Egy olyan többfelhasználós böngészős alapú szerepjáték, amelyben mindenki a saját kis hősét megteremtheti, például egy sárkányharcos, körmágus, íjász vagy törpemester formájában. Ezek a rendelkezésre álló kasztok, amelyek alá karaktereket lehet regisztrálni.

A létrehozott karakterek minden talentum esetén az Origo pontból indulnak, ezért a játék központi stratégiai része, hogy nagy hangsúlyt fektessünk a tudás, harci tapasztalat és dicsőség talentumainak fejlesztésébe. Maga a játék Dúria világába kalauzolja el a kedves játékosokat, s mint minden világnak – ahogyan az a szerepjátékokban lenni szokott – megvan a maga szabálya. Azt, hogy milyen úton és módon lehet a szükséges fejlesztéseket végrehajtani, megvannak rá a szabályok, s ezeket a tippeket és trükköket igyekszem precízen a blogomon összefoglalni.

Csoportokat, klánokat lehet alkotni, szóval elmondható a játékról, hogy a közösségépítés igazi motorja. Megfogja azokat is akik szeretik a stratégiai gondolkodást, de lebilincselő azokat is akik az akciódús látványelemekre vágynak. Dúria mesés birodalma nagyon nagy, már egy komplex térkép is tartozik hozzá. De minden karakter csak a saját szintjének megfelelő helyiségekre léphet be.

A játék igazi érdekessége ahol eldől ki a jobb
Ezt hívjuk PvP – Player vs Player üzemmódnak, ahol a játékosok a különböző PvP módozatokon keresztül összemérhetik az erejüket. Remélem sikerült kedvet csinálnom a játékhoz, esetleg gyűjteményemben található egyéb MMORPG játékokhoz.

Szerzô: Bajko Tamas

No comments yet.

Leave a comment