hunter the reckoning

Fordítókat keresünk!

csütörtök, február 4th, 2010 | szerepjáték | Nincs hozzászólás

A Sanctum.hu, Magyarország legnagyobb WoD és nWoD weboldala lelkes fordítókat keres!

Időhiány okán felszaporodtak azok a legális(!!!) anyagaink, amelyek a White Wolf kiadó Vampire, Mage, Werewolf, Promethean és Changeling játékaihoz kapcsolódnak.

Elsősorban:
– kalandmodulok
– cikkek
– interjúk a készítőkkel
– varázslatok, varázstárgyak, fétisek, and more! :D

Keresünk ezért 2-3 fő, angolul tudó, hosszú távra is tervezhető emberkét, aki érdeklődik ezen szerepjátékok iránt, és szívesen tenne a közösségért, a játékok legális magyarításáért, és persze a Sanctum életben maradásáért :)

Fizetést nem tudunk kínálni, viszont a félévente rendezendő találkozókra és táborokra mindenképpen vendégeink a delikvensek. :)

Jelentkezni levélben a cim címen lehet.

Tags: , , , , , ,

Hunter: the Reckoning ajánló

kedd, november 17th, 2009 | szerepjáték | 3 hozzászólás
Hunter: the Reckoning

Hunter: the Reckoning

Lehet, hogy egy hétköznapi ember vagy, aki minden idejét a családjának szenteli vagy nincs más vágyad, mint a vezetői székbe kerülni, és nem számít kit kell eltipornod, hogy ezt megvalósíthasd? Lehetsz kamaszodó tinédzser, keményen dolgozó munkás, veterán katona, csóró rocker, ügyvéd vagy akár egyetemi tanár, de egyszer szembesülsz, hogy amit a moziban láttál az mind VALÓDI!

Vámpírok, vérfarkasok, démonok igenis léteznek, csak még nem látod őket, de a Vadászok igen. És ez az emberek nagy szerencséje, míg mások a legédesebben álmodnak, vagy egy fantasztikusat szeretkeznek, addig Ők az éjszakát járják és vadásznak a Természetfelettiekre. De hogy hová vezet ez a már több évszázada tartó háború, senki sem tudja…

Most felfedezheted az igazi világot, melyet démonok és lidércek tartanak rettegésben, ahol a cégvezető egy több száz éves vérszívó és a sarki boltos éjszakánként áldozatokat szed, hogy csillapítsa farkaséhségét. Mintha álomból ébrednél egy RÉMÁLOMBA. Fel kell adnod a hétköznapi életet, mert már Te sem vagy “hétköznapi”. Olyan dolgokat láttál, hallottál, éreztél, melyek megváltoztattak, vagy csak megőrültél… nem, még nem.
Légy Vadász, védelmezd az ártatlanokat, juttasd pokolra a szörnyetegeket, mentsd meg akit csak tudsz, vagy cselekedj a legjobb belátásod szerint, de gyorsan, mert már itt is vannak…

Tags: ,