kaland leírás

Futás…

vasárnap, március 15th, 2009 | szerepjáték | 3 hozzászólás

Hazatértünk. Pontosabban becsapódtunk, az otthonunkat jelentő bolyvárosba, két másik mentőkabinnal egyetemben. De a Hűség sem maradt távol túl sokáig: hatalmas kiterjedésével pillanatok alatt letarolta a bolyváros legalább egy tizedét, az ünneplő tömegekkel együtt.

Egy sebtiben felállított korházban ébredtünk. Egy hatalmas terem, tele sebesültekkel, de inkább halottakkal. Valószínűleg a csatahajó becsapódásának áldozatai. Az orvosok vérben és hullákban gázolva próbálták ellátni azokat, akikkel még érdemes volt foglalkozni.
› Continue reading

Tags: , ,

Megtettük, amit tudtunk és mentettük az irhánk

vasárnap, február 15th, 2009 | szerepjáték | 3 hozzászólás

Eljött az első Warhammer 40 000 – Dark Heresy játékalkalom. A csapat nem bővül és úgy néz ki, hogy erre a pár alkalomra már nem is fog. Tehát következzék a mindenre elszánt két gárdista és az orgyilkos első bevetésének rövid kivonata.

Dark Heresy - Hűség

Dark Heresy - Hűség

Mint említettem, csapatunk egy hatalmas nemesi család gigantikus űrhajóján szolgál, mely a szektor legnagyobb hajói között van számon tartva. A neve: Hűség. Mely a játék kezdetén éppen hazafelé tartott a család bolyvárosához, egy hatalmas ünnepségre. Út közben a hajót egy kisebb támadás is érte, melyből mi nem sokat érzékeltünk, csak azt, hogy miután elcsendesedett a helyzet, kiküldtek egy sérült részlegbe, mondván becsapódott oda valami és jó lenne ellenőrizni, hogy nincsenek-e túlélők… Ha akadnak, tegyünk róla, hogy ne legyenek. Valójában, valószínűleg büntetésnek (mivel a napokban kitört egy nagyobb kocsmai verekedés a kantinban, és a kezdeményezőinek minket kiáltottak ki) és talán furcsa kiképzésnek/gyakorlatnak is szánták a dolgot, mivel senkit nem találtunk ott, ám ritka “légkörben”, alacsony gravitációban kellett végig tevékenykednünk. Ám miután végeztünk, nem engedtek ki a területről. Pontosabban semmi válasz nem jött az ajtókon túlról, így vártunk. Már-már azt hittük, hogy hamarabb értük el a bolygót és a nagy mulatozásban itt felejtettek minket…
› Continue reading

Tags: , ,