nyereményjáték

III. Cikkbeküldő verseny eredmények…

szerda, október 7th, 2009 | találkozó-verseny | 4 hozzászólás

Sajnos nem volt valami nagy érdeklődés a verseny iránt… Egyedül Necro küldött be a verseny ideje alatt értékelhető cikkeket/letöltéseket. Így nem is volt igazán verseny a verseny… A “győztes” is Ő lett így, tehát Ő választhat a nyeremények közül (nyeremények felsorolása és a verseny leírása itt található).

A beküldött anyagok egy része már megtekinthető/letölthető a honlapról, a többi pedig lassan felkerül (pár naponta egy).

A fentiek ellenére várhatóak további versenyek, amint lesz érdeklődés.

Tags: ,

Küldj be leírást és nyerj! – hogyan.org

szerda, augusztus 12th, 2009 | software | Nincs hozzászólás

Az imént fedeztem fel, hogy az egyik általam viszonylag gyakran látogatott oldal is cikkbeküldő versenyt rendez. Bár némileg más témában, mint mi:

Küldj be leírást és nyerj! – hogyan.org

Linux és Windows rendszerekhez biztonsági, felhasználói és egyéb témában lehet beküldeni leírásokat.

Noazért rólunk se feledkezzetek meg! Ha jól füleltem, akkor szeptember első napján már indul nálunk is a verseny könyvnyereményekkel. Illetve azt is hallottam, hogy a nyeremények száma is szépen halmozódik!

Tags: ,

Nyereményjáték – igényfelmérés

szombat, augusztus 1st, 2009 | rendszerüzenet | 21 hozzászólás

Újabb körkérdés: Lenne-e igény egy könyvekkel díjazott nyereményjátékra? Mint amilyenek régebben is voltak. Pl.: aki egy adott időszakon belül a legtöbb értékelhető cikkel, vagy feltöltéssel, vagy akármivel (amit éppen kitalálunk) gazdagítja a honlapot, az választhat egy könyvet a felajánlott kis gyűjteményből (jórészt megkímélt, de használt szerepjáték könyvek), vagy 1-2ezer forint értékben választhat egy újat, amit mi megveszünk neki és postázunk.

Ha részt vennél ilyen játékban/versenyben, kérlek jelezd itt egy hozzászólás formájában, hogy érdekelne a dolog.

Részvételhez természetesen rendelkezni kell saját alkotással (cikk, letöltés, ismertető, stb [képeket egyelőre hanyagoljuk]), vagy engedély azok publikálására.

Két régebbi versenykiírás:
Cikkbeküldő verseny könyvnyereményekkel
II. Cikkbeküldő verseny könyvnyereményekkel

Szerk.: Díjazva az első helyezett lenne, illetve véletlenszerűen az összes résztvevő közül még egy személy (tehát akár az is kaphat nyereményt, aki csupán egy darab cikket/letöltést/stb küldött be!)

Tags: ,

III. Cikkbeküldő verseny

szombat, augusztus 1st, 2009 | szerepjáték, találkozó-verseny | 11 hozzászólás

Újra megrendezzük a DarkRPG cikkbeküldő versenyt. Reméljük sok új és hasznos anyag kerül fel a honlapra a játék ideje alatt és persze utána is.

› Continue reading

Tags: , , ,