warhammer 40.000

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie

hétfő, január 3rd, 2011 | mozgókép, szerepjáték | 6 hozzászólás

ultramarinesthemovie.com

Tags: ,

2. Szegedi szerepjátékos találkozó

csütörtök, október 21st, 2010 | szerepjáték, találkozó-verseny | Nincs hozzászólás

Immáron másodszor kerül megrendezésre Szegeden kis találkozónk, ahová szeretettel várunk minden szerepjátékost, és érdeklődőt. Lehetőségetek lesz megismerkedni és kipróbálni a Warhammer 40000 univerzumában játszódó Dark Heresy és Rogue Trader szerepjátékokat, amennyiben már ismeritek akkor a Sas Jele Alatt klub mesélői állítanak majd kihívás elé titeket. Ezen kívül a Warhammer Fantasy világát is megismerhetitek. Ismét főszerepet játszik az ismerkedés, és a magányos játékosoknak/mesélőknek kiváló lehetőség lesz arra, hogy csapatot találjon magának.

A találkozóval szeretnénk felpezsdíteni a szegedi szerepjátékos életet. Reméljük sok játékos és csapat eljön. Természetesen nem csak a környékről, hanem mindenhonnan örömmel látjuk az érdeklődőket.

Mostani helyszínünk a Garaboncziás Borozó, Szeged, Kálvária sgt 9-11.
A találkozó Október 30-án, szombaton 9:00-tól előre láthatólag 18:00-ig tart, de mint legutóbb most is számítunk arra, hogy tovább maradtok.

Belépti díj: 500Ft
Ha kérdésed van, vagy nem találsz el hozzánk:
Balla Csaba (Godfrid)
Tel: 06-20/201-7456
Email: godfrid {kukac} gmail {.} com

Tags: , ,

Szegedi szerepjátékos találkozó

szerda, április 7th, 2010 | szerepjáték, találkozó-verseny | 1 hozzászólás

Április 17-én, szombaton Szegeden egy szerepjátékos találkozó kerül megrendezésre. Reményeink szerint sikerül egy kis életet lehelni a szegedi közösségi életbe.
A találkozó kezdete: Április 17., Szombat 09:00
A találkozónak Zápor József Kávézója biztosítja a helyet a: Szeged, Deák Ferenc utca 15. cím alatt.
A résztvevőknek lehetősége nyílik megismerkedni a Warhammer 40000 világában játszódó Dark Heresy szerepjátékkal, valamint az eddigi Sas Jele Alatt versenyek moduljait is lehetőségük nyílik végigjátszani.
Felkészült mesélőink több hazánkban kevésbé ismert szerepjáték világába is elkalauzolja az érdeklődőket, valamint egy RPG kvíz is megrendezésre kerül, ahol összemérhetitek tudásotokat, és a legjobbnak bizonyulók könyvjutalmakban is részesülnek.
Lehetősége nyílik a szegedi játékosoknak megismerkedni egymással, és csapatokat keresni az árván maradt játékosoknak is.
Az ország minden részéből várjuk a szerepjátékosokat és a szerepjáték után érdeklődőket egyaránt.
A helyszínen baráti árak mellett vásárolhattok italt, és melegszendvicset. A találkozó 17 óráig tart, de ezt követően is van lehetőség a játékok, ismerkedés folytatására.

Belépti díj: 500Ft

Ha kérdésed van, vagy nem találsz el hozzánk: Balla Csaba (Godfrid)
Tel: 06-20/201-7456
Email: godfrid {kukac} gmail {.} com

Tags:

A sas jele alatt – 4. Dark Heresy találkozó

péntek, február 26th, 2010 | szerepjáték, találkozó-verseny | Nincs hozzászólás

/A Mentálcsavar Klub támogatásával/

Ismét, immáron 4. alkalommal szállhattok szembe mindazzal ami tisztátalan, eretnek és mutáns. A Császár akaratából, a sas jele alatt.

A fiatal, eltűnt Layvan Inkvizítor ügye úgy tűnik, szorosan összefonódik a Fenevadak Házának machinációival. A Játékosok ismét a szennyes és velejéig rothadó Fenksworld-ön tehetik próbára hitüket és rátermettségüket.

A karakteralkotás menete:
A karakterek 3500 Xp felhasználásából gazdálkodhatják ki erősségeiket és természetesen megkapják az alapfelszerelésüket. A Wounds, Fate point statisztikákra tett d10 dobások értéke egységesen 8-nak számít. A karakterisztikák között 9×33, azaz 297 pont osztható el az ésszerűség keretei között (a megfelelő Origin-ek megfelelő táblázatainak minimumait és maximumait figyelembe kell venni, ez a minimum érték általában 22, míg a maximum általában 40 pont, de van jópár eltérés). Az Imperial Divination-t a játékos kiválaszthatja a karaktere számára. Speciális eset a 01-es, Mutációt eredményező jóslat kiválasztása, ekkor a játékos a Minor Mutation-ök közül kiválaszthat egyet a maga számára vagy a helyszínen kockáztatja a szerencséjét (ekkor akár egy Major Mutationt is elérhet!).

A felszerelésekre és szent tárgyakra költhető összeg:
Career / Wealth
Low Careers – Adepta Sororitas, Arbitrator, Guardsmen, Imperial Psyker, Scum: 500 throne gelt
Medium Careers – Adept, Assasin, Tech-priest: 800 throne gelt
High Careers – Cleric: 1000 throne gelt
Noble Born Origin: +500 throne gelt

A karakteralkotás és az induló vagyon elköltése szokás szerint a Dark Heresy: Core Rulebook és az Inquisitor’s Handbook alapul vételével történjék. Egyéni és csapatos jelentkezésre (5 főig) egyaránt van lehetőség.

Amennyiben megkapjuk az előtörténeteteket előzetesen, úgy 500 Xp-vel több állhat a rendelkezésetekre karaktereitek fejlesztésekor!

A rendezvény helye: A HELY – ANTIKVÁRIUM (A Margit krt és az Erőd utca sarkánál, a 4,6-os villamos Mechwart téri megállójánál van pontosan. A sarkon van egy CBA, azon az oldalon lefelé kb. 50 méter és egy pincehelyiségbe kell lejönni. A rendes táblájuk még nincs kész, csak annyi van kiírva, hogy Könyvek.) A verseny ideje alatt a Helyen házigazdáink ételt és innivalót egyaránt baráti áron fognak árulni, ezért kérünk Titeket, hogy ezekből ne hozzatok!

A rendezvény időpontja: 2010. március 13., szombat. Gyülekező 8:30-tól 9:30-ig. A verseny kezdete pontban 10-kor, vége pedig 18:00-kor lesz. Az eredményhirdetés előtt a Kalandmesterek fél órában megvitatják a nap eseményeit.

A részvételi díj: 1500 Ft.
A fizetés módja: banki átutalás a 11600006-00000000-29544231 számlaszámra. Kérlek a közleményben mellékeljétek nekünk a csapattagok számát és MINDENKÉPPEN legalább egy elérhetőséget, valamint esetleges kész csapatnevet is! Amennyiben nem felel meg Nektek a banki átutalás, kérlek mindenképpen jelezzétek valamely elérhetőségünkön!

Találkozzunk a versenyen!
Üdvözlettel:

A Sas Jele Alatt versenyek szervezői stábja

Elérhetőségek:
Tran 30/2179729
Creep 70/3781163

TOVÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINK, A HANGULATKELTŐ, FONTOS ELŐTÖRTÉNETI INFORMÁCIÓK TOVÁBBÁ
SZEMELVÉNYEK A VOLG SZÖRNYŰ MINDENNAPJAIRÓL HOZZÁFÉRHETŐEK A
asja.posterous.com HONLAPON!!!

Tags:

Új társaságok

vasárnap, augusztus 16th, 2009 | rendszerüzenet | 5 hozzászólás

Új társaságok váltak elérhetővé a honlapon: Birodalom, Boldog udvar, Boldogtalan udvar, Káosz Hordák, Skavenek.

Társaságok

Társaságok

Hogy miért is jó egy társasághoz tartozni?
– Ha nem választottál még társaságot, hónap végén nem kapsz shiltet! Ha elfogyott a shilted, nem tölthetsz le, csak ingyenes anyagokat a honlapról.
– Jelezheted, hogy mely szerepjáték a legfontosabb számodra és azon is belül az adott szerepjáték mely része/frakciója/stílusa
– Minden társaság rendelkezik egy “kedvezményezett” kategóriával. A kedvezményezett kategóriában található letöltéseket fél áron töltheted le. (pl.: ha a Sabbat nevezetű társaságot választod, akkor minden a Vampire: the Masquerade szerepjátékhoz tartozó letöltést fél áron kapod!)

Hogyan tudsz magadnak társaságot választani?
A honlap bal oldalán található oszlopban kattints az avatárodra. Majd a megjelenő adatlapodon található avatár alatt az “adatlap szerkesztése” ikonra.

Ha bárkinek van ötlete újabb társaságokra, akkor csak bátran: jelezze! Viszont fontos, hogy a társaságnak az adott szerepjáték egy egész nagy szeletét magába kell foglalnia!

Amikhez nagyon jól jönne társaság-ötlet: Call of Cthulhu, Cyberpunk 2020, Shadowrun

Tags: , , , , , , ,